ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ;


Οι επαφές με ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) έγιναν πολύ συχνές στα μέσα του 20ου αιώνα, όταν έγινε πλέον αδύνατον να αγνοήσουν γεγονότα θεάσεων ΑΤΙΑ. Ειδικές υπηρεσίες άρχισαν να...ιδρύουν ειδικά τμήματα για στρατιώτες αεράμυνας, και μυστικά εργαστήρια οργανώθηκαν για να μελετήσουν το φαινόμενο. Δεν αποκλείεται το γεγονός μυστικές υπηρεσίες να έχουν ήδη πετύχει την ευκαιρία να μελετήσουν τμήματα εξωγήινων διαστημοπλοίων ή ακόμα και τους ίδιους τους εξωγήινους πιλότους τους.
Είναι πλέον καιρός η επιστήμη να πει την κουβέντα της σχετικά με το πρόβλημα, και την είπε. Το SETI (Έρευνα για Εξωγήινη Νοημοσύνη), ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, έκανε μια ανακοίνωση που δημιούργησε αίσθηση.
Τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι πλάτους 240 χιλιομέτρων. Τα άλλα δύο είναι μικρότερα. Μέχρι στιγμής, τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.
Τα διαστημόπλοια εντοπίστηκαν από το ερευνητικό σύστημα HAARP. Αυτό το σύστημα, έχει βάση την Αλάσκα, και σχεδιάστηκε (αρχικά) για τη μελέτη του φαινομένου του βόρειου σέλας. Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα δεν είναι τίποτε άλλο από εξωγήινα διαστημόπλοια. Θα αρχίσουν να γίνονται ορατά στα οπτικά τηλεσκόπια καθώς θα φτάνουν στο ύψος τροχιάς του πλανήτη Άρη. Η Αμερικανική Κυβέρνηση σύμφωνα με τις αναφορές, είναι ενημερωμένη σχετικά με το επερχόμενο γεγονός. Τα διαστημόπλοια θα φτάσουν στην Γη το Δεκέμβριο του 2012.
Αυτή η ημερομηνία της υποτιθέμενης διαστημικής επαφής με εξωγήινο πολιτισμό φέρνει στο μυαλό σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας, που τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;; Πιθανόν, μολονότι, οι ερευνητές του SETI παρερμηνεύουν τον ευσεβή πόθο με την πραγματικότητα: 50 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης του διαστήματος δεν έφερε κάποια αποτελέσματα.
Μολαταύτα, η ανθρωπότητα μόλις τώρα άρχισε να εξερευνά το διάστημα. Είμαστε απλά καινούργιοι σε αυτό τον κολοσσιαίο και ανεξερεύνητο κόσμο. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πολιτισμοί στο διάστημα εκτός από τον δικό μας πολιτισμό.
Φήμες αναφέρουν ότι οι Αμερικάνοι χαρακτήρισαν απόρρητες πολλές πληροφορίες σχετικά με ευρήματα στη Σελήνη. Το 1988, ένας διαπρεπής Κινέζος αξιωματούχος, μέλος του διαστημικού προγράμματος της Κίνας, αποκάλυψε φωτογραφίες ανθρώπινων πατημασιών στην σεληνιακή επιφάνεια. Ο αξιωματούχος ανάφερε ότι έλαβε την πληροφορία από μια αξιόπιστη πηγή και κατηγόρησε τους Αμερικάνους ότι απέκρυψαν αυτή την πληροφορία. Οι φωτογραφίες έχουν ημερομηνία την 3η Αυγούστου 1969, - δυο βδομάδες αφότου ο Άρμστρονγκ και ο Ολντριν (Σημ. ιστ.: Ο Ολντριν είναι μασόνος), πάτησαν στην επιφάνεια της Σελήνης στις 20 Ιουλίου του 1969. Συνεπώς, τα υλικά από τη Σεληνιακή αποστολή μελετήθηκαν και έγιναν απόρρητα από την ΝΑΣΑ.
Στις 15 Μαρτίου 2009, Οι Νιου Γιορκ Ταϊμς παρήγαγαν μια ακόμα είδηση που προκάλεσε αίσθηση. Ο ίδιος Κινέζος επίσημος, Μάο Καν δήλωσε ότι πήρε στην κατοχή του πάνω από 1000 μυστικές φωτογραφίες της ΝΑΣΑ που παρίσταναν όχι μόνο ανθρώπινες πατημασιές, αλλά ακόμα και έναν ανθρώπινο σκελετό στην επιφάνεια της Σελήνης. Ορισμένα από τα οστά του σκελετού έλλειπαν, ανάφερε ο επίσημος. Το ανθρώπινο πτώμα πρέπει να έπεσε στη Σελήνη από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, ενώ οι εξωγήινοι κράτησαν κάποια δείγματα ιστού για έρευνα.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ένα σεληνιακό βολιστήρα (τεχνητό δορυφόρο της Σελήνης). Η απουσία του αέρα καθιστά δυνατόν να ληφθούν εκπληκτικές λεπτομέρειες της επιφάνειας από το ύψος της Σεληνιακής τροχιάς. Οι φωτογραφίες του πτώματος ήταν πολύ καθαρές.
Ο Δρ. Κεν Τζονστον, πρώην Διοικητής του Τμήματος Ελέγχου Δεδομένων και Φωτογραφίας στο Εργαστήριο της ΝΑΣΑ λήψεως Σεληνιακών δεδομένων, ανάφερε ότι οι Αμερικάνοι Αστροναύτες βρήκαν και φωτογράφισαν αρχαία ερείπια τεχνητής (τεχνολογικής) προελεύσεως πάνω στη Σελήνη. Υποτίθεται, ότι οι Αμερικάνοι αστροναύτες είδαν τεράστιους άγνωστους μηχανισμούς στη Σελήνη. (μηχανήματα). Τα δεδομένα έγιναν απόρρητα από την Αμερικανική κυβέρνηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More