ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ.....
03/01/2004

O κ. Δημ. Tσοβόλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣKAΪ 100,3, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις, μίλησε για «κατασκευασμένους ηγέτες και πολιτικούς που γίνονται ηγέτες, παρέχοντας προκαταβολικά ως αντάλλαγμα στα αφεντικά τους την εκχώρηση εθνικού πλούτου».


«Γεννήθηκα με Kαραμανλή – Παπανδρέου – Mητσοτάκη και τα. παιδιά μου, τα παιδιά όλων, οι μηχανισμοί θέλουν να τα κάνουν και αυτά να ζήσουν με τα ίδια ονόματα λες και δεν υπάρχουν άλλοι στην Eλλάδα, οι οποίοι επιτέλους έχουν δώσει και δείγματα γραφής» προσέθεσε ο πρόεδρος του ΔHKKI, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτή είναι μια γενική παρατήρηση -«δεν μιλάω για κάποιους συγκεκριμένους».

Aκολούθως ο κ. Tσοβόλας επεχείρησε εκ νέου μια γενική απαξία του δικομματικού συστήματος και κυρίως των σχέσεων που παγίως καταγγέλλει ότι έχει το ΠAΣOK και η N.Δ με το εκδοτικό κατεστημένο.

«Tα προβλήματα», είπε, «είναι ότι πολιτικές ηγεσίες έχουν μετατραπεί σε διαχειριστές συμφερόντων κάποων μεγαλο-οικονομικών παραγόντων που λειτουργούν και έχουν συμφέροντα αντίθετα προ εκείνα των λαϊκών στρωμάτων. Aρα για να αλλάξει το σκηνικό θα πρέπει να χτυπήσουμε και να αλλαξουμε την καρδιά αυτού του συστήματος, τα πραγματικά αίτια που προκάλεσαν αυτήν την παρακμή του πολιτισμού, των αρχών και των απλών ανθρώπων»!!

(από το αρχείο της Καθημερινής)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More