ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΜΑΝΑ ΕΞ......... ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ.
ΕΤΟΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ........ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΟΔΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 15.000.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ο διεθνής διασυρμός της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες με τίτλους στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και αμερικανικές εφημερίδες του τύπου: « H Ελλάδα ξεπουλιέται σε εξευτελιστική τιμή» κινητοποίησε το πανίσχυρο ελληνικό οικονομικό λόμπι των ΗΠΑ, που αργοπορημένα σπεύδει τώρα να....
στηρίξει την ελληνική οικονομία.
Επικεφαλής ο πάμπλουτος επιχειρηματίας στο χώρο της Ενέργεια κ Γ. Κατσιματίδης, με ομογενείς
σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής που έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια και με τις πολυπληθείς ομογενειακές οργανώσεις ΑΧΕΠΑ, Παμμακεδονική ‘Ενωση, Παγκόσμιο Συμβούλιο Ελληνισμού,Στόχος της κίνησης αυτής είναι σε πρώτη φάση, η έκδοση ενός ομολογιακού δανείου των Ελλήνων της Αμερικής ύψους 15 δις. δολαρίων, που θα διατεθεί αμέσως για μερική κάλυψη των δανειακών αναγκών της Ελλάδας.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ( ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More