ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ........ΤΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ;


Κεραυνό εν αιθρία εξαπέλυσε προχθες (8.4.2011) στη βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης στη συζήτηση για τα ομόλογα. Και η τοποθέτηση του πρώην προέδρου της Βουλής δεν αφορούσε τα ομόλογα, αλλά τον κίνδυνο στον οποίο είναι εκτεθειμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας...!

Τι είπε;
ΕΑΝ Η ΧΩΡΑ ΔΕ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ,ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΤΥΠΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ,ΣΤΟ CBS, ΟΤΙ ΗΓΟΥΜΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ;) ΑΛΛΑ Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ,ΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
Μία ομολογουμένως σοκαριστική δήλωση, που αποτυπώνει -δυστυχώς- πλήρως την οικτρή κατάσταση της κυβέρνησης Παπανδρέου, αφού μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων, αλλά και των "ιδιότροπων" πολιτικών στάσεων και αποφάσεων, δεν μπορεί να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία γεωγραφικών περιοχών της χώρας.

Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε λίαν επικίνδυνη για την ίδια τη χώρα, αφού μέχρι και ο Απόστολος Κακλαμάνης, μεγάλο στέλεχος και πρώην πρόεδρος της Βουλής, προχώρησε στην συγκεκριμένη ανοιχτή αμφισβήτηση ικανότητας υπεράσπισης Ελληνικών εδαφών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More