ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΓΣΕΕ:ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ


Καταδικάζει τόσο το περιεχόμενο των «φαεινών προτάσεων» όσο και το ύφος και την προκλητικότητα τους Να χαρακτηρίσει ως «ανεπιθύμητα πρόσωπα» τους «υπαλλήλους - εκπροσώπους της τρόικας» καλεί την κυβέρνηση η ΓΣΕΕ. Στην ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία αναφέρει, ότι οι εργαζόμενοι και η ελληνική κοινωνία απορρίπτουν και καταδικάζουν τόσο το περιεχόμενο των «φαεινών προτάσεων» όσο και το ύφος και την προκλητικότητα τους, και επισημαίνει πως «οι ευθύνες της κυβέρνησης και των στελεχών της που χειρίζονται το θέμα, συνομιλούν και διαπραγματεύονται μαζί τους είναι τεράστιες και σοβαρές».

«Τα συνδικάτα, δίνουν καθημερινά μεγάλους αγώνες για την ανόρθωση και σωτηρία της οικονομίας, και δεν ανέχονται από κανέναν εντολές και μαθήματα συμπεριφοράς και δράσεων» τονίζει ΓΣΕΕ και καταλήγει ότι «ο αγώνας και η αντίδραση των εργαζομένων θα συνεχισθεί και θα ενταθεί με την 24ωρη Γενική Απεργία στις 23 Φεβρουαρίου».
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ
ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ
Α) Η ΓΣΕΕ
Β) ΤΟ ΑΔΕΔΥ
Γ) ΠΑΜΕ
Δ) ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑΣΗ
ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑ(ΛΗΣΣΤΕΣ) ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΒΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More