ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Κ.Ε.Π.Ο ΠΙΕΡΙΑΣ


Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πιερίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 26/11/2010 συνάντηση για τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:


* Παντζιάλας Θωμάς (Συντονιστής)
* Μορφακίδης Δημήτρης (τομ. Περιβάλλοντος)
* Κεραμιδιώτου Χριστίνα (τομ. Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου)
* Παπαϊώννου Νεκτάριος (τομ. Κοινωνικής Πολιτικής)
* Τοροφίας Χρήστος (τομ. Στέγασης και αστικής ανάπτυξης )
* Χορευτή Δέσποινα (τομ. Εργατικού δυναμικού)
* Καραγώγος Γεώργιος (τομ. Εμπορίου)
* Γεωργιάδης Χρήστος (τομ. Προστασίας του πολίτη)
* Μακρίδης Νικόλαος (μέλος Δ.Σ.)

Ως συντονιστής θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη, που με επιλέξανε για τη θέση αυτή αλλά κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εμπνευστή και τον δημιουργό της ΚΕΠΟ Πιερίας τον Νίκο Μακρίδη, ο οποίος καθ΄ όλη διάρκεια της θητείας του ως συντονιστής μου έδειξε πως αν το θέλουμε και νοιαζόμαστε πραγματικά μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο ίδιος εκλέχτηκε σε μια σημαντική θέση για το νομό μας, αυτή του περιφερειακού συμβούλου, και αν και το έργο που αναλαμβάνει είναι δύσκολο, είμαι σίγουρος πως μέσα από αυτήν θα συμβάλει ακόμη περισσότερο σ’ ένα καλύτερο αύριο για την Πιερία μας και τους πολίτες της. Γνωρίζω πως στο δρόμο που προτίθεμαι να συνεχίσω θα είναι δίπλα μου.

Όπως και δίπλα μου θα είναι ένας από τους πιο αξιόλογους και αξιόπιστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, η Χριστίνα Κεραμιδιώτου.

Στα πλαίσια της συνάντησής μας αποφασίσαμε να οργανώσουμε και την επόμενη κίνησή μας. Γνωρίζουμε όλοι καλά, πως στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται και τα πιο βασικά αγαθά.

Τις γιορτινές μέρες που έρχονται ας δώσουμε ελπίδα σε κάποιους συμπολίτες μας, δείχνοντας τους πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που συμπονούν και δε φορούν παρωπίδες σε καταστάσεις τις καθημερινότητας.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 19:00,μπροστά στο εκκλησάκι της Θ. Ανάληψης , συλλέγουμε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, που θα δοθούν σε άπορες οικογένειες του νομού μας. Ας δώσουμε για άλλη μια φορά χαρά σε όλους εκείνους που έχουν πάψει να πιστεύουν πως υπάρχει ανθρωπιά.

«Όλη η Πιερίας μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια»!

Με εκτίμηση,

Παντζιάλας Θωμάς

Συντονιστής ΚΕΠΟ Πιερίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More