ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΚΙΝΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ


Tην ιδρυτική διακήρυξη του νέου της κόμματος, της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» ανακοινώνει αυτήν την ώρα η Ντόρα Μπακογιάννη σε ειδική εκδήλωση στο θέατρο του Badminton.

Το κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει είναι αποτέλεσμα επιλογών και συλλογικής νοοτροπίας, σημείωσε κατά την ομιλία της. Ακολουθήσαμε πολιτικές πρακτικές που είχαν το βλέμμα στραμμενο στις επόμενες εκλογέςς και όχι στις επόμενες γενιές ...
Δημιουγήθηκαν δύο Ελλάδες, τη μία αυτών που είναι μέσα στο σύστημα και την άλλη, των αποκλεισμένων από αυτό, συνέχισε.
Παρόντες στην εκδήλωση είναι μεταξύ άλλων οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης και Χρήστος Μαρκογιαννάκη.
Για την προσχώρησή του στο νέο κόμμα, αλλά και για την πιθανότητα συμμετοχής άλλων βουλευτών προερχόμενων από τη Νέα Δημοκρατία στο κόμμα της κας Ντόρας Μπακογιάννη, μίλησε την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υπουργός, Χρ. Μαρκογιαννάκης. Συγκεκριμένα, είπε: «Ναι, το συζητήσαμε με την κα Μπακογιάννη και τελικά θα είμαι και εγώ εκεί , όπως πιστεύω να είναι και ο συνάδελφός μου, ο κ. Κιλτίδης».
«Ειλικρινά δεν το γνωρίζω (σ.σ.: εάν θα συμμετέχουν και άλλοι βουλευτές προερχόμενοι από τη Νέα Δημοκρατία), δεν νομίζω όμως».
«Για τους υπόλοιπους συναδέλφους μου, το αν προτίθενται να έρθουν, ποιοι είναι αυτοί και τα σχετικά μη με ρωτάτε, κι αν γνώριζα δεν θα σας έλεγα...».
ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More