ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΠΟΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ islam.gr. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.
11.09.2009 ] Φτιάξτε επιτέλους το τζαμί μας!

Επίσημο τέμενος. Δεκαετίες το υπόσχονται αλλά ως σήμερα δεν το έχουν δει στην Αθήνα οι περίπου 900.000 μουσουλμάνοι που ζουν στην ελληνική πρωτεύουσα.

΄Εχουν δει όμως να πέφτουν πρόστιμα από αρμοδίους γιατί άνθρωποι, μουσουλμάνοι το θρήσκευμα, μετέτρεψαν σε «τέμενος» υπόγεια και γκαράζ πολυκατοικιών, όπως συνέβη πρόσφατα στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να γίνουν κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας από μετανάστες και έλληνες εργαζομένους που λένε«εγώ Χριστό, εσύ Αλλάχ,αλλά κι οι δυο μας αχ και βαχ».

Το ίδιο «αόρατη» είναι ακόμη η κατασκευή μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα, με αποτέλεσμα μουσουλμάνοι που τα βγάζουν πέρα δύσκολα εν ζωή να αναγκάζονται να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ προκειμένου να μεταφέρουν στη Θράκη ή στο εξωτερικό τους νεκρούς τους για την τέλεση θρησκευτικής ταφής.
ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ . ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΦΡΑΠΕΣ, ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ Η ΒΟΛΕΨΗ ΜΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More