ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΛΑΕΙ !

Ο υποστράτηγος ε.α. κ. Κωνσταντίνος Παύλου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την παρακμιακή πορεία της χώρας μας


Ο υποστράτηγος ε.α. κ. Κωνσταντίνος Παύλου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την παρακμιακή πορεία της χώρας μας. Aπό τον Ιούλιο του 1974 που αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα, στην διακυβέρνηση της χώρας μας εναλλάσσονται τα δύο κόμματα εξουσίας (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ). Είναι δε γεγονός μη επιδεχόμενο αμφισβήτηση, ότι οι πολιτικές που – κατά καιρούς και περίπτωση – εφαρμόσθηκαν από κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις κατά την τελευταία τριακονταετία συνιστούν την αιτία, αλλά και την τεράστια ευθύνη των πολιτικών μας, για το από πάσης πλευράς κοινωνικό και εθνικό κατάντημα, που βιώνουμε σήμερα ως λαός και Έθνος.

Δηλαδή:
* Για την πλήρη διάλυση των πάντων, που συνιστούν την καλή λειτουργικότητα του κράτους . Και αναγκαιούν απόλυτα στην καθημερινότητα των πολιτών.
* Για τη λαθρομεταναστευτική επιδρομή που υφιστάμεθα, επί συνεχούς βάσεως, με ορατό τον κίνδυνο επικινδύνου αλλοιώσεως της πληθυσμιακής συνοχής μας.
* Για την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητος και ανασφάλειας, που αισθανόμεθα ως Έλληνες καθημερινώς και περισσότερο.
* Για την καταβαράθρωση του οικονομικού μας συστήματος, με ότι αυτό συνεπάγεται για το κύρος της χώρας μας στο διεθνές γίγνεσθαι, αφού τρώμε και ζούμε ουσιαστικά από τους συνεχείς εκ του εξωτερικού δανεισμούς. Ενώ, ουδείς εκ των υπευθύνων που μας κυβερνούν τολμά να πει στον λαό την πραγματικότητα και να βάλει τέλος στον αχαλίνωτο ευδαιμονισμό, που οδηγεί ευθέως στην οικονομική εξαθλίωση, ατόμων, οικογενειών και κατ’ επέκταση του Κράτους. Διότι οι οικονομικές αντιδράσεις είναι αλυσιδωτές και αμείλικτες.
* Για τη γενική απαξίωση από τον λαό μας των πολιτικών και της πολιτικής.
* Για την ανυποληψία στην οποία έχουμε περιπέσει έναντι συμμάχων, εταίρων και όχι μόνο, αφού εμείς οι ίδιοι διατυμπανίζουμε συνεχώς, προς όλες τις κατευθύνσεις, την διαφθορά που διακατέχει το σύνολο του πολιτικού μας κατεστημένου. Kαι όχι μόνο!!!
* Για τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει γενικώς το εκπαιδευτικό μας σύστημα, που, αντί να μαζεύει τα παιδιά στις αίθουσες διδασκαλίας όλων των βαθμίδων και ιδρυμάτων για να μάθουν γράμματα, τα βγάζει στους δρόμους και τα ρίχνει βορά των επιτηδείων, με το πρόσχημα δήθεν της απαίτησης « καλλίτερης εκπαίδευσης !!!».
* Για τον συνεχή διεθνή εξευτελισμό που υφιστάμεθα καθημερινώς επί των εθνικών μας θεμάτων από την Τουρκία και τα Σκόπια άνευ ουδεμιάς αντιδράσεως!!!
Τις τελευταίες τρείς δεκαετίες ,στην Ελλάδα, δεν ψηφίζουμε, αλλά καταψηφίζουμε την εκάστοτε κυβέρνηση, λόγω καταιγισμού κατηγοριών από την εκάστοτε αντιπολίτευση για διαφθορά, απάτες, ατασθαλίες, αλαζονεία, αδιαφορία για τα Εθνικά συμφέροντα, ανικανότητα, φαυλότητα! Κατηγορίες που όταν η αντιπολίτευση γίνει κυβέρνηση εκτοξεύονται από την νέα πλέον αντιπολίτευση προς την νεοεκλεγείσα κυβέρνηση! Και πάει λέγοντας, αφού η τακτική αυτή έχει γίνει πλέον « θεσμός και εθνικό σπορ » για τα πολιτικά μας δεδομένα!!!
Βεβαίως εάν τα όσα εκάστοτε λέγονται αποτελούσαν απλώς ένα βρώμικο πόλεμο κομματικών, αντιπολιτευτικών πυροτεχνημάτων για πολιτικές ανατροπές προς κατάληψη της εξουσίας, το κοινωνικό και εθνικό κόστος θα ήταν περιορισμένο. Δυστυχώς, όμως, τα όσα συμβαίνουν και καθημερινώς καταμαρτυρούνται στηρίζονται σε πραγματικά στοιχεία που έχουν βάση αληθείας. Γεγονός που έχει γίνει ακλόνητη πίστη σε όλο τον λαό, ο οποίος, μπορεί ευρισκόμενος στο « λούκι» που τον έχει οδηγήσει και εγκλωβίσει το πολιτικό μας σύστημα να μην έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια τρίτη λύση, έχει όμως την ικανότητα να βλέπει, να ακούει και να κρίνει τα τεκταινόμενα και αναλόγως να σκέπτεται, να αποφασίζει και να ενεργεί – κατά κανόνα και εξ αντιδράσεως προς το σύστημα, παθητικά και αρνητικά, με ότι αυτό συνεπάγεται, εντός και εκτός, για την πατρίδα μας.
Το να κατηγορείται συλλήβδην το πολιτικό μας σύστημα ως καθολικά διεφθαρμένο και να μην συγκινείται κανείς υπεύθυνος να ξεκαθαρίσει οριστικά και τελεσίδικα τα πράγματα, αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο πολιτικής αβελτηρίας και αναισθησίας. Χρηματιστήριο – ομόλογα – Βατοπέδι – πλείστα όσα άλλα οικονομικά και ηθικά σκάνδαλα – και ή κορυφαία περίπτωση διαφθοράς του πολιτικού μας συστήματος που ακούει στο όνομα ΜΙΖΕΣ της ΖΗΜΕΝΣ! Σκάνδαλα, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη θα είχαν προκάλεσε «κοσμογονικές» πολιτικές αναταράξεις, εδώ στην χώρα μας μπήκαν από τους πολιτικούς μας στο χρονοντούλαπο της λήθης. Η Κοινωνία βοά! Και οι πολιτικοί μας αναλίσκονται σε ακατασχετολογίες ανεφάρμοστων παροχολογιών με στόχο την διατήρηση ή ανάληψη της «περιπόθητης » εξουσίας και μόνο .
Ενώ το πολιτικό μας σύστημα βουλιάζει στην κυριολεξία στην διαφθορά, όλοι οι καθ’ οιονδήποτε τρόπο υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα και περί άλλα τυρβάζουν!!!
Αντί τα δύο κόμματα εξουσίας, καθ’ ολοκληρίαν υπεύθυνα, άμεσα και έμμεσα, για τα χάλια μας, να καθίσουν κάτω, με υπευθυνότητα και σύνεση, να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα που μαστίζουν την χώρα και το έθνος μας και να βρουν λύσεις στα εσωτερικά και εξωτερικά μας προβλήματα, ώστε να ανακοπεί η «ελεύθερη αυτοκαταστροφική μας πτώση», ασχολούνται με τα απολύτως ασήμαντα.
Δυστυχώς «πτωχεύσαμε από πολιτικούς» Και το θλιβερό είναι η απροθυμία των εκατοντάδων χιλιάδων σκεπτομένων και ικανών Ελλήνων να ενεργοποιηθούν προς την κατεύθυνση της πολιτικής, ώστε να υπάρξει πραγματική «αλλαγή φρουράς» και να ανακτήσει η πατρίδα μας την αίγλη που της πρέπει.

Παύλου Κωνσταντίνος
Υποστράτηγος ε.α.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More