ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΣΟΚ : Κέρδισε αλλά όχι γιατί "έπεισε" αλλά επειδή τιμωρήθηκε σκληρά η Ν.Δ . Δίνει το δικαίωμα στον Γιώργο να κάνει τα όνειρα εξουσίας που δικαιούται .
Ν.Δ : Τιμωρήθηκε σκληρά γιατί έχασε το ηθικό υπόβαθρο στο οποίο είχε επενδύσει . Και δεν έχει ακόμα δει τον πάτο..... εάν δεν αλλάξουν μυαλό στις επόμενες θα δουν μπροστά το "2". Η μόνη σωτηρία είναι ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές από τον Κώστα . Αρκετοί τους έδωσαν μία τελευταία ευκαιρία .
ΚΚΕ : Κερδισμένο για τις επιθέσεις που δέχθηκε αλλά θα μπορούσε υπό τις υφιστάμενες συνθήκες αρκετά παραπάνω.
ΛΑ.Ο.Σ : Ο μέγιστος κερδισμένος για πάρα πολλούς λόγους . Δεν μπορείς να λες το 7% των Ελλήνων ακροδεξιούς . Ασε ... που εάν η ΝΔ δεν βάλει μυαλό έχει και άλλο προς τα πάνω. Και προσέξτε ... εάν δεν υπήρχε το ΠΑ.ΜΑ.ΜΕ θα έβγαινε ίσως τρίτο !!!! . Ο χρόνος και η ΝΔ δουλεύουν υπέρ του ...
ΣΥΡΙΖΑ : Ο μέγιστος ηττημένος και μυαλό δεν βάζουν . Το 15% το έκαναν 4%, θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα γίνουν η σύγχρονη αριστερά ή θα παραμείνουν η αριστερά του τσαμπουκά της μαγκιάς και της κουκούλας. Αλλαξαν τον Παπαδημούλη με τον Χουντή (έλεος !!) . Εμείς τους θέλουμε σύγχρονους αριστερούς .
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ : Στην ουσία χαμένοι . Από τρίτο δημοσκοπικά κόμμα έσχατοι και ιδρωμένοι. Εάν αργούσαν οι εκλογές μία εβδομάδα θα ήταν κάτω από το 3% . Πρέπει να ξεκαθαρίσουν άμεσα τις θέσεις τους σε σημαντικά θέματα .
Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο : 65.000 αποφασίσαμε (είτε ως διαμαρτυρία είτε ως στάση ζωής) ότι στο Μακεδονικό πρέπει να είμαστε πιο σκληροί (άσχετα εάν η μάχη έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό) . Ρομαντικοί έως το τέλος ....


8/6 2009 15:14

Εγγεγραμμένοι9,995,992
Ενσωμάτωση100.00 %
Ψήφισαν52.63 %
Ακυρα/Λευκά2.54 %

836.64 %
832.29 %
28.35 %
27.15 %
14.70 %
13.49 %

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More