ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΛΕΥΚΩΜΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΧΕΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ:
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ,ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ Η ΠΡΑΣΙΝΕΣ Η ΜΑΥΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ Η ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Νικολάϊ Μλαντένοφ, έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα προς τα Σκόπια, αναφέρει η ηλεκτρονική πύλη «Νοβίνιτε».
Ο Βούλγαρος υπουργός ανακοίνωσε ότι η Σόφια, όπως ακριβώς και η Αθήνα, θα ορίσει κόκκινη γραμμή σχετικά με την προσέγγιση της με τα Σκόπια, στην ιστορία και στην πολιτιστική κληρονομιά
.
«Η Βουλγαρία είναι ανοικτή προς όλους τους γείτονες της και υποστηρίζει την επέκταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά δεν θα επιτρέψει να παρεμβαίνει άλλος στην ιστορία της», δήλωσε ο Μλαντένοφ σε συνεδρίαση της βουλγαρικής κυβέρνησης.

Η Βουλγαρική Συνέλευση ενέκρινε ένα σχέδιο εγγράφου προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο οποίο θα καθορίζονται τα βασικά στοιχεία της βουλγαρικής πολιτικής έναντι των γειτόνων ή αλλιώς ένα στρατηγικό έγγραφο για τις σχέσεις με τις γειτονικές χώρες.
Ο Βούλγαρος ΥΠΕΞ ανακοίνωσε, επίσης, ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τακτική συνάντηση με τους πρεσβευτές των χωρών της Βαλκανικής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More