ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ


Εθελοντική ομάδα Δράσης Πιερίας...Σήμερα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια σου!

Έλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων στις 7:30 ή στις 10:30 και απευθύνσου σε έναν από τους εθελοντές με τα πορτοκαλί γιλέκα ή πάρε τηλέφωνο στο 6936 575 895 (Καπουράνης Νίκος, οργάνωση ομάδων)


Αγαπητοί συμπολίτες,
Εδώ και δύο εβδομάδες, η πόλη μας και ο νομός Πιερίας απασχολούν την επικαιρότητα με άκρως θετικά σχόλια. Έχουν γραφεί δεκάδες άρθρα για τους πολίτες της Πιερίας, την ομάδα μας και τον τόπο μας που «δείχνει το δρόμο».
Σε ολόκληρη η χώρα μιλούν για την πρωτότυπη δράση της αγοράς προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό και ειδικά, για την εντυπωσιακή παραγγελία των 75 τόνων πατάτας προς 0,25€ το κιλό από τους δημότες της Κατερίνης.

Η παράδοση της εντυπωσιακά μεγάλης αυτής ποσότητας (3 φορτηγά) θα ...
πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, από τις 08:00 το πρωί στο πάρκινγκ των δικαστηρίων και για μια ακόμη φορά, όλα τα ΜΜΕ θα βρίσκονται και πάλι στην πόλη μας για να καταγράψουν τον τρόπο διάθεσης και τις αντιδράσεις των πολιτών. Μάλιστα μεταξύ αυτών θα βρίσκονται δημοσιογράφοι από δύο διεθνή πρακτορεία, φωτορεπόρτερ και ένα ειδικό συνεργείο για την κατασκευή ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο προορίζεται για το εξωτερικό.

Όπως καταλαβαίνετε, η ευθύνη για όλους μας είναι μεγάλη. Και η σημερινή εκδήλωση θα πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία!

Απευθύνουμε έκκληση προς όλα τα μέλη της ομάδας (άνδρες και ειδικά προς τους νέους) να αφιερώσουν αύριο λίγο χρόνο από το πρωινό τους και να βοηθήσουν στη διαδικασία της παράδοσης.


Θα συναντηθούμε στις 7:30 στο χώρο του πάρκινγκ για να στήσουμε τα περίπτερα, αλλά και για να συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Έχουν συγκροτηθεί δύο ομάδες: Η πρώτη θα εργαστεί 07:30 – 10:30 και η δεύτερη 10:30 – 14:00. Χωρίς τη βοήθεια των εθελοντών η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Δείτε το λοιπόν ως υποχρέωση όλων μας απέναντι στην τοπική κοινωνία! Όλοι μας επιθυμούμε να αγοράσουμε ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, κατευθείαν από τον παραγωγό. Κάποιοι όμως πρέπει να δουλέψουν γι αυτό. Γίνε μέρος αυτής ομάδας και βοήθησε!

Έλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων στις 7:30 ή στις 10:30 και απευθύνσου σε έναν από τους εθελοντές με τα πορτοκαλί γιλέκα ή πάρε τηλέφωνο στο 6936 575 895 (Καπουράνης Νίκος, οργάνωση ομάδων)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More