ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,
ΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ,ΕΛΕΥΘΕΡΗ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Κιλτίδης καταγγέλλει νέο κρούσμα Ρεπούση με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς την Άννα Διαμαντοπούλου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο βουλευτής στο βιβλίο Ιστορίας Γενικής Παιδείας της Γ’Λυκείου στη σελίδα 130 υπάρχει ένας χάρτης στον οποίο είναι γραμμένο το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ανάμεσα στα ονόματα ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ και κάτω από το χάρτη υπάρχει το εξής σχόλιο:

«Χάρτης των κυριοτέρων ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Γερμανία και την κατεχόμενη Ευρώπη, όπου θανατώθηκαν εκατομμύρια κρατούμενοι».

Καταλήγοντας ο κ. Κιλτίδης ερωτά την Υπουργό αν γνώριζε την ύπαρξη του συγκεκριμένου χάρτη στο βιβλίο Ιστορίας και τι πρόκειται να κάνει για την αποκατάσταση της αλήθειας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More