ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΖΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Η AEGEN CCU ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HACKING ΣΤΕΡΕΩΜΑ
Η συγκεκριμένη ομάδα δε δίστασε να βάλει στο στόχαστρο το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών των Σκοπίων.

Παρ’ότι δεν είναι γνωστά πολλά στοιχεία για την ομάδα Aegean CCU με το ιδιότυπο σχήμα ως χαρακτηριστικό logo, φαίνεται ότι τα μέλη της διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλή τεχνική κατάρτιση και άρτια οργάνωση , καθώς κατορθώνει να πραγματοποιήσει «δεξιοτεχνικά » χτυπήματα εναντίον κυβερνητικών στόχων του εξωτερικού όπως έχουν αναφέρει σε προηγούμενή τους δήλωση.

Το πρώτο τους χτύπημα στράφηκε όπως διαπιστώνουμε εναντίον κυβερνητικού στόχου της χώρας τωνΣκοπίων

Η Aegean Cyber Crime Unit, δημοσιοποίησε αποκλειστικά στο SecNews πρίν απο λίγο, όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν στο χτύπημα εναντίον του Υπουργείου Μεταφορών φανερώνοντας ότι η δραστηριότητα της συγκεκριμένης ομάδας ξεφεύγει από τις καθιερωμένες μεθοδολογίες που είχαν κοινοποιηθεί μέχρι σήμερα ως τρόποι επίθεσης.

Σε αυτό το συμπέρασμα προσχώρησε η συντακτική ομάδα του SecNews, από το υλικό που έθεσε στην διάθεσή της η Aegean Cyber Crime Unit.

Η συγκεκριμένη ομάδα επέλεξε έναν εντυπωσιακό τρόπο να αποδείξει την πρόσβαση της, αφού δημοσιοποίησε βίντεο που μαρτυρά τις πλήρεις δυνατότητες και την πρόσβαση που διαθέτει στις υποδομές του Σκοπιανού Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. To SecNews θα μεταδώσει σε επόμενη ανάρτησή του τμήμα του σχετικού Video με την στιγμή της αλλοίωσης της ιστοσελίδας.

Σε δήλωσή τους οι Aegean Cyber Crime Unit αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «στόχος τους ήταν να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολύ συγκεκριμένο υλικό» ενώ δεν είναι προτεραιότητά τους η αλλοίωση της ιστοσελίδας, απλά θέλησαν με αυτό τον τρόπο να πουν την «Ελληνική τους καλημέρα και τίποτα παραπάνω» όπως αναφέρουν μιας και «δεν επιθυμούν για κανένα λόγο την άσκοπη προβολή τέτοιων ενεργειών»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More