ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ


Με την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών, ανοίγει τις πόρτες του το Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών Προϊόντων, «Αλληλέγγυον».

Το «Αλληλέγγυον», είναι μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πράγματα προσπάθεια, με στόχο να έλθει ο Έλληνας αγρότης αλλά και η ελληνική βιοτεχνία, σε άμεση επαφή, χωρίς μεσάζοντες και χρέωση «ραφιού», με τον καταναλωτή των αστικών κέντρων. Αυτό σημαίνει πως ο καταναλωτής, προμηθεύεται ελληνικά αγροτικά προϊόντα σαν να τα αγοράζει κατ’ ευθείαν από το χωράφι του αγρότη και από την βιοτεχνία του Έλληνα βιοτέχνη.

Ο χώρος του «Αλληλέγγυον», (στην Αγίας Σοφίας 50, στον Κολωνό, πίσω από τον Σταθμό Λαρίσης), βρίσκεται ήδη στην τελική του διαμόρφωση, έτοιμος να φιλοξενήσει στα ράφια και στα ψυγεία του, το προϊόντα της μάνας ελληνική γης, αλλά και των Ελλήνων βιοτεχνών. Καλούνται λοιπόν όλοι οι Έλληνες αγρότες αλλά και οι Έλληνες βιοτέχνες που παράγουν 100% ελληνικά προϊόντα, να έλθουν σε επικοινωνία με τον Συνεταιρισμό στο τηλέφωνο 2105141443 ή στο τηλ. 6975646728 με τον κ. Γιάννη Γαλανόπουλο, υπεύθυνο του «Αλληλέγγυον», για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες φιλοξενίας και πώλησης των προϊόντων τους. Υπενθυμίζουμε ότι τα ράφια του Συνεταιρισμού, θα τους διατεθούν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ Η ΣΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΕΡΔΟΣ.

Να προσθέσουμε εδώ πως στο κάλεσμα του «Αλληλέγγυον» για προσφορές τροφής στον δοκιμαζόμενο Λαό της Αθήνας, ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί αγρότες και βιοτέχνες, ενώ στην πρόσκλησή μας για ψωμί, ανταποκρίθηκαν πρώτα τα αρτοποιεία «Χωριάτικο», τα οποία θα προσφέρουν καθημερινά 100 ψωμιά την ημέρα, εντελώς δωρεάν.

Είναι σημαντικό επίσης να σημειώσουμε πως από διάφορα σημεία της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας, ιδιοκτήτες χώρων, προσφέρουν δωρεάν και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ τους χώρους τους, για την εγκατάσταση παραρτημάτων του «Αλληλέγγυον».

Όλα δείχνουν πως με την πρωτοβουλία αυτή, ανοίγει έναν νέο κεφάλαιο στην άμεση ανάγκη που έχουμε σήμερα ως Λαός, για επιστροφή στην Κοινωνία της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας. Στο χέρι πια των Ελλήνων είναι να δυναμώσουν και να γιγαντώσουν το εγχείρημα αυτό, όπως και στο χέρι των Ελλήνων είναι να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από τους νεοταξίτες που μας κυβερνούν και έχουν δρομολογήσει την πλήρη διάλυση του Κοινωνικού μας ιστού και την εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού Λαού, για να ικανοποιήσουν τους διεθνείς τοκογλύφους και τα διεθνή αφεντικά τους.

ΠΑΜε λοιπόν για την Ελλάδα που οραματίσθηκαν γενιές και γενιές, οι οποίες πρόσφεραν στο δένδρο της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Αξιοπρέπειας, ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Προέδρου: 6980292626

http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,

54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,

Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο

Τηλ. 2691026221

Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "Αλληλέγγυον"

Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα

www.allilegion.gr allilegion@gmail.com

Τηλ. 2105141443

Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More