ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΚΚΕ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ


Παραμένει πιστό στην προδοτική απόφαση της 5ης ολομέλειας το δήθεν πατριωτικό ΚΚΕ

Προ ολίγων ημερών, τα Κ. Κ. των Βαλκανίων υπέγραψαν κοινή διακήρυξη, με την οποία ζητούν την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους. Δεν πρόκειται για τίποτα σπουδαίο, άλλωστε δήλωση υπέρ της ανάγκης ίδρυσης Παλαιστινιακού κράτους έχουν κάνει πολλοί, μέχρι και ο Ομπάμα. Το ενδιαφέρον σημείο της διακήρυξης, είναι ότι το ΚΚΕ –το οποίο κάποιοι αφελείς ή βαλτοί υποστηρίζουν ότι… άλλαξε κι έγινε «πατριωτικό» κόμμα- συνυπογράφει χωρίς κανένα πρόβλημα με το «Κ.Κ. Μακεδονίας», όπως ακριβώς λέγεται.

Το οποίο ασφαλώς και είναι ένα διεθνιστικό κόμμα, αλλά για ότι αφορά όλους τους… άλλους. Όχι για τους Σκοπιανούς! Για μας βεβαίως αυτό δεν συνιστά έκπληξη: Το ΚΚΕ ουδέποτε έχει αποκηρύξει το προδοτικό παρελθόν του σχετικά με την Μακεδονία. Εξάλλου, μια φορά προδότες, πάντα προδότες!

Κοινή ανακοίνωση Κομμουνιστικών Кομμάτων των Βαλκανίων Αλληλεγγύη προς τον Παλαιστινιακό λαό

“Τα Κομμουνιστικά κι Εργατικά κόμματα των Βαλκανίων που συνυπογράφουμε τη δήλωση αυτή εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τον Παλαιστινιακό λαό, όπως και την αντίθεσή μας στη συνεχιζόμενη ισραηλινή κατοχή.Μέχρι σήμερα 110 και πλέον χώρες έχουν προχωρήσει στην αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης. Το ζήτημα αναμένεται να τεθεί και στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον προσεχή Σεπτέμβρη. Θεωρούμε πως σημαντικό βήμα για τη δικαίωση των αγώνων του λαού της Παλαιστίνης θα ήταν η απελευθέρωσή του από τη βαρβαρότητα των κατοχικών δυνάμεων του στρατού του Ισραήλ κι η δημιουργία ενός ανεξάρτητου, βιώσιμου και κυρίαρχου Παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δίπλα στο Ισραήλ. Καλούμε τις κυβερνήσεις των Βαλκανικών χωρών να πάρουν θέση απέναντι σ’ αυτή τη διεθνή πρωτοβουλία και να στηρίξουν άμεσα το αίτημα της αναγνώρισης του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, ως κράτος-μέλος του ΟΗΕ.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΟΣΝΙΑΣ – ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗΣ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΚΟΜΜΑ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΓΔΜ)

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

ΚΟΜΜΑ ΣΕΡΒΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ”

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More