ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ


ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΔΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΗΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ

1.000.000.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ


«Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στον λαό, γιατί οι θυσίες είναι άδικες από την φύση τους και ο πόνος υπαρκτός» αναφέρει σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης, ο οποίος διευκρινίζει ωστόσο ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει άλλος δρόμος».

Υπεραμυνόμενος της κυβερνητικής πολιτικής, ο κ. Παμπούκης τονίζει ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι αναγκαία για να διορθώσουν στρεβλώσεις της τελευταίας τριακονταετίας, ενώ σε μια προσπάθεια αυτοκριτικής στα κυβερνητικά πεπραγμένα κάνει λόγο για λάθη: «Προφανώς έχουν γίνει και λάθη, αλλά δεν είναι η ώρα του καταλογισμού τους» λέει ο υπουργός.

Αναφερόμενος στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» ο υπουργός Επικρατείας λέει χαρακτηριστικά πως «υπό προϋποθέσεις μπορεί να συντελέσει στην πολιτική δυναμική στη χώρα, να λειτουργήσει ως συναγερμός για το πολιτικό σύστημα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More