ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ


Προσβλητικές δηλώσεις του βρετανού πρωθυπουργού στο Westminster

Με νέα τοποθέτηση του ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έκανε σαφές ότι η Μεγάλη Βρετανία δεν πρόκειται να δώσει «φράγκο» για μία νέα προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε και στα «ελγίνεια μάρμαρα» του Παρθενώνα, που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής τους στην Ελλάδα.

«Η Βρετανία δεν χάνει τα μάρμαρα της» ήταν η απάντηση του Ντέιβιντ Κάμερον, σε τοποθέτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης που τον προέτρεψε να επιστρέψουν τα μάρμαρα σε αυτούς που ανήκουν και να αποκατασταθεί μία αδικία 200 ετών. Συνεχίζοντας ο βρετανός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι, δεν πρόκειται να δώσει ούτε λεφτά, ούτε μάρμαρα στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατηγόρησε Ελλάδα και ευρωζώνη για τη δυσοίωνη θέση που βρίσκονται.

ΥΓ: Δέν μπορώ νά καταλάβω κάτι,ποιός έδωσε τό δικαίωμα στόν οποιονδήποτε κύριο Ντείβιντ Κάμερον νά δηλώνει ότι" η Βρετανία δέν χάνει τά μάρμαρά της" κλεμμένα είναι κύριε κλεμένα αλλά είστε τυχερός γιατί έπρεπε εδώ καί χρόνια νά μάς δίνατε έν υπέρογκο ποσό γιά ενοίκιο, τό οποίο κανένας 'ελληνας πολιτικός δέν τό ζήτησε ποτέ αλλά ούτε σέ ευρωπαικά δικαστήρια σάς πήγαν ποτέ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More