ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! "Υπό ελληνική κατοχή το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι" υποστηρίζει το Δημοκρατικό Κόμμα του Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ, που έχει προκύψει από συγχώνευση των παλαιών Κομμάτων της Τσιλέρ και του Γιλμάζ!
Μάλιστα τα στελέχη του Κόμματος Ümit Yalım και Bünyamin Altunelli οργάνωσαν στην Κωσνταντινούπολη συνέντευξη τύπου, όπου πρόβαλαν χάρτες με τουρκικά τα ελληνικά νησιά, αλλά και φωτογραφίες που δείχνουν εκκλησίες, φυλάκια και ελληνικές σημαίες στο Αγαθονήσι και αποτελούν κατά τους Τούρκους "ντοκουμέντα της κατάληψης των νησιών από τους Έλληνες"!



Οι Τούρκοι του DP, ισχυρίζονται εν όψει των εκλογών της 12ης Ιουνίου 2011, ότι τα νησιά τα κατέλαβαν οι Έλληνες το 2004, επί εποχής δηλαδή Ερντογάν, ώστε και να πλήξουν τον Ερντογάν και τον Ισλαμισμό, αλλά και να εδραιώσουν τους άμεσους στόχους του βαθύτερου Κεμαλικού Κράτους, το οποίο υποστηρίζουν!
Ίδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός, πως οι προκλητικές και παράλογες αυτές διακηρύξεις των Τούρκων έτυχαν ευρείας κάλυψης και προβολής από τη Χουριέτ, η οποία πορωταγωνίστησε στο παρελθόν στην πρόκληση των Υμίων, αλλά και από το CNN Turk!
Ακόμη σοβαρότερα γίνονται τα πράγματα, εάν μετρηθούν οι άπειρες χαμηλές πτήσεις των Τούρκων Στρατηγών πάνω από το Αγαθονήσι και οι προσπάθειες παρεμπόδισης ελικοπτέρων και σκαφών της φρουράς μας στο Φαρμακονήσι! Που σημαίνει πως μόνο τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις Ζεϊμπέκ...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More