ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΤΟΥΡΚΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ


Κατά την διήμερη επίσκεψη τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου στην Θράκη μας, ο Οθωμανιστής Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, συνοδευόταν στην περιοδεία του από πολλούς «εκλεκτούς» μεταξύ των οποίων προεξέχουσα θέση είχαν τα μέλη της οργάνωσης «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης».

Στο καταστατικό της ως άνω οργάνωσης αναφέρονται μεταξύ πολλών τα εξής:

« Τα μέλη της Ανωτάτης Επιτροπής αποτελούνται από άτομα που έχουν εκλεγεί στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου από ψήφους των Τούρκων της Δυτικής Θράκης» καθώς επίσης:

« Η Ανωτάτη Επιτροπή είναι ένας οργανισμός που συμμετέχουν οι περισσότεροι εκπρόσωποι από το Τουρκικό στοιχείο της Δυτικής Θράκης…».

Μέχρι πρότινος μέλη της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης» ήταν οι κκ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης και Τσετίν Μάντατζη, Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης και από τις αρχαιρεσίες του σωματείου στις 25 Φεβρουαρίου 2011 στην Κομοτηνή, ομόφωνα εξελέγησαν ο κ. Χατζηοσμάν ως πρόεδρος και ο κ. Μάντατζη ως αντιπρόεδρος της επιτροπής.

Ευλόγως λοιπόν, δημιουργούνται αμείλικτα ερωτήματα στον Ελληνικό λαό για όλα όσα διακυβεύονται σε μία Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της πατρίδος μας με την ανοχή της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Γι’ αυτό και απέστειλα στις 04/04/2011 την παρακάτω επιστολή στον πλέον αρμόδιο, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, η οποία έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 817.

Κύριο Μαρούσι 4 Απριλίου 2011

Φίλιππο Πετσάλνικο

Πρόεδρο Βουλής των Ελλήνων

Αθήνα

Κε Πρόεδρε,

Ασφαλώς έχει περιέλθει σε γνώση σας ότι, η καταργημένη με ανέκκλητη και οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου, «Συμβουλευτική επιτροπή Τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης», κατά την σύνοδό της στην Κομοτηνή την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, εξέλεξε ομοφώνως ως πρόεδρό της τον Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν και ως αντιπρόεδρό της τον επίσης Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης, Τσετίν Μάντατζη.

Παρακαλούμε όπως υπό την υψηλή θεσμική ιδιότητά σας, αυτής του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ενημερώσετε τους ευλόγως ανησυχούντες Έλληνες πολίτες και την Βουλή των Ελλήνων, πώς είναι δυνατόν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να ηγούνται «Τουρκικής» οργάνωσης η οποία με την αντισυμβατική και εν πολλοίς έκνομη δραστηριότητά της στην Θράκη, προσβάλλει το Εθνικό μας συναίσθημα και περιφρονεί την Ελληνική πολιτική τάξη και τους νόμους του Κράτους.

Επίσης, να μας γνωρίσετε ποιά μέτρα έχετε λάβει ή προτίθεσθε να λάβετε κατά των ως άνω Βουλευτών, προκειμένου να αποκατασταθεί η ήδη διαταραχθείσα εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος της Πατρίδος μας από τις δραστηριότητες παρανόμων τουρκικών σωματείων, συλλόγων κλπ, που εξακολουθούν να λειτουργούν με την ανοχή των Ελληνικών διοικητικών και εισαγγελικών αρχών στην Θράκη.

Πιστεύουμε πως θα συμφωνήσετε μαζί μας, ότι είναι ασυμβίβαστο το λειτούργημα του Έλληνα Βουλευτού με την προεδρεία «Τουρκικού» σωματείου, στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, στην οποία ως καλώς γνωρίζετε δεν κατοικούν Τούρκοι πολίτες!

Μετά τιμής

Παναγιώτης Αποστόλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More