ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ


Αυτοί είναι οι “Τούρκοι” στην περιοχή της Κομοτηνής; Τόσοι πράκτορες, “γκρίζοι λύκοι”, τόση προπαγάνδα από το “προξενείο”, τόσες βαριές κουβέντες εκστόμισε η εκλεκτή του ΓΑΠ για τις αδικίες που υφίστανται οι “Τούρκοι στην Κομοτηνή. Και ποιο το αποτέλεσμα;

Η κα Σιμπελ Μουσταφάογλου, που κατέβαινε με “τουρκικό” προφίλ στις εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής, με το σύνθημα “οι Τούρκοι ψηφίζουν Τούρκους”, με καταμετρημένο το 64,3% των ψήφων συγκεντρώνει μετά βίας 1500 ψήφους ποσοστό 7,6%.

Αν με όλη την κινητοποίηση, πρακτόρων και προξενείου που δρουν εκεί η κα Σιμπελ συγκεντρώσει κάπου στους 2000 ψήφους, τότε ποια μεγαλύτερη απόδειξη χρειαζόμαστε ότι στην Θράκη ΔΕΝ υπάρχει τουρκική μειονότητα; Δεν υπήρξε, δεν υπάρχει ούτε πρέπει να υπάρξει (όσο κι αν δουλεύει γι’ αυτό η κυβέρνηση), και οι Έλληνες μουσουλμάνοι της περιοχής αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο απομονωμένοι είναι από την ελληνική πολιτεία κι όμως αντιστέκονται!

Όσο και να προσπαθούν να φυτέψουν τουρκική μειονότητα στην Θράκη, να ‘ναι καλά ο τρικυμίας (εν κρανίω) ΓΑΠ και η κυνηγημένη κι αδικημένη Δραγώνα, δεν τους βγαίνει. Καιρός να δούμε πιο σοβαρά το θέμα.

Η Θράκη δεν χαρίζεται σε κανέναν!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More