ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΟΔΙΑ



ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 0.85 ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ
ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ


Οι επιτροπές ακρίβεια – STOP Θεσσαλονίκης, η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων του Αιγινίου και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, φορείς και κινήσεις πολιτών, το...

Σάββατο 11/9 θα υποδεχτούν στη Λεπτοκαρυά και τα Μάλγαρα τη μεγάλη αυτοκινητοπομπή, η οποία θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα καταλήξει στη διαδήλωση στη ΔΕΘ.

Θα περάσουμε από όλους του σταθμούς διοδίων αρνούμενοι να πληρώσουμε διόδια και θα διαδηλώσουμε αντιστεκόμενοι στην ισοπέδωση της κοινωνίας που επιχειρείται από τη κυβέρνηση και τη τρόικα.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας να μη πληρώνουμε διόδια που λειτουργούν στα πλαίσια αντισυνταγματικών συμβάσεων και καλούμε όλους του πολίτες να στηρίξουν ενεργά το κίνημα κατά της αυθαίρετης επιβολής διοδίων. Δεν πληρώνουμε διόδια! Ούτε στους δρόμους άθλιας ποιότητας, ούτε και στους σταθμούς διοδίων της περιοχής κατοικίας ή εργασίας μας.

Αν δεν κινηθούμε εμείς δεν θα κινηθεί κανένας ΓΙΑ ΕΜΑΣ..

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More