ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΕΩΣ ΠΟΤΕ!!!


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» ΟΝΟΜΑΣΙΑ, καθώς όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος ο Γκρούεφσκι σε συνέντευξή του, η Ελλάδα έπαψε να θέτει αξιώσεις για την Εθνότητα/Ταυτότητα και Γλώσσα των Σκοπίων! Για μείζον δηλαδή ζήτημα!

Το Αμερικανικό Σχέδιο απεμπλοκής από το αδιέξοδο, προβλέπει να μην υπάρχει καμμία δεσμευτική αναφορά για την Εθνότητα/Ταυτότητα και Γλώσσα των Σκοπιανών, ενώ για να διασκεδασθούν οι εντυπώσεις και να πανηγυριστεί σαν «επιτυχία» η Συμφωνία, προβλέπεται μόνο στα Κρατικά Διαβατήρια των Σκοπίων και στα πεδία Εθνότητα και Γλώσσα, η εντελώς τυπική αναφορά της νέας Κρατικής Ονομασίας!

Πρόκειται για ένα σχέδιο Συμφωνίας Εθνικής Εξαπάτησης, καθώς οι Σκοπιανοί θα μπορούν πλέον ανεμπόδιστα, εντός πια ΝΑΤΟ και Ε.Ε. και χωρίς δυνατότητα Ελληνικού ΒΕΤΟ, να αυτοαποκαλούνται (γραπτά, προφορικά, τουριστικά, διαφημιστικά) εθνικά «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ», που μιλούν τη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ», ενώ δεν θα υποχρεούνται να αλλάξουν το εθνολογικό προπαγανδιστικό περιεχόμενο της Σχολικής Ιστορίας του δήθεν «Μακεδονικού Έθνους» και των «Μακεδόνων», καθώς και του δήθεν «προγόνου τους» «Αλεξάντερ Μακεντόσκι», καθώς επίσης δεν θα πάψουν και να εορτάζουν σαν «Εθνική Μακεδονική Εορτή» την ψευδοΕπανάσταση του Ίλιντεντ, για την απελευθέρωση και της «Μακεδονίας του Αιγαίου», όπου διαβιεί και σήμερα η δήθεν «Μακεδονική Μειονότητα»!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More